Polotröjor

Polotröjor till herr


Polotröjan är en återkommande trend och nu till vintern gillar vi verkligen en stickad version av plagget. Den stickade polotröjan håller dig varm och funkar lika bra under rocken som under kavajen. Ett nyckelplagg i garderoben som tar dig till stiliga nivåer, här kan du se andra nyckelplagg för garderoben.

Polotröjor - ett klassiskt plagg


Polotröjor är ett klassiskt plagg som människor har använt i många år. Såväl en polotröja herr. och en polotröja för dam ger en sofistikerad look. Klä upp polotröjan med ett par kostymbyxor eller chinos eller till ett par jeans för en mer avslappnad look. På fötterna kan du bära allt från dressade skor till sneakers.

Polotröjor till herr passar till det mesta


En stor fördel med polotröjor är att de passar de flesta och i många olika sorters situationer. Ska du på arbetsintervju, bege dig ut på landet eller ska du iväg på ett mingelparty? En polotröja kan vara det rätta valet av plagg i alla dessa situationer. En polotröja kan du nämligen både klä upp dig i, men också klä dig avslappnat i. Klä upp dig genom att exempelvis välja en finstickad polotröja eller en polotröja med kavaj. En ribbstickad polotröja eller en polotröja i ull ger tvärtom ett ledigt och mysigt intryck, och passar extra bra under årets kallare perioder. Vilken modell du väljer beror alltså helt och hållet på situationen och den rådande årstiden.

Passar både män och kvinnor
Värmer under höst och vinter
Klassiskt och stilrent plagg
Passar i många situationer
Finns i många utföranden

Polotröjans olika modeller


Innan du köper en polotröja online eller i butik kan det vara bra att fundera på när du ska använda den. Eftersom polotröjor finns i så många olika modeller kan de skilja sig mycket från varandra. Själva polokragen kan vara olika hög och olika mycket framhävande, ärmarna kan vara korta eller långa och materialen kan variera från allt mellan ull till finstickade varianter. För ett slimmat och propert intryck kan du välja en svart eller mörkfärgad polotröja, men plagget finns också i flera mönster, så som de klassiska randiga polotröjorna.

Materialet avgör skötseln


Polotröjor som plagg har generellt sett inga egna eller specifika skötselråd. Det bästa är egentligen att alltid kolla på tvättlappen som finns i plagget innan du tvättar det för första gången. Materialet är det som främst avgör hur plagget ska tas hand om - ull och bomull kräver till exempel olika typer av skötsel. Om du inte vill att plagget ska krympa rekommenderas dock att du inte torkar det i torktumlare.

Köp polotröjor till herr för en komplett garderob


Polotröjor är ett plagg som passar i de allra flestas garderober. Hos oss hittar du plagget i olika stilar - med snabb leverans, fria returer och fri frakt finns det ingen anledning till att vänta med att köpa din polotröja!