Pullover

Pullover

Inga produkter tillgängliga.

Pullover

Pullover för alla tillfällen
Pullover är ofta ett stickat plagg som det bara är att dra över huvudet och sticka ut armarna genom för att slippa frysa och samtidigt se snygg ut. En pullover herr kan varieras i all oändlighet.

Pullover att dra över huvudet
Pullover kommer från engelskan och är sammansatt av orden "pull" och "over", vilka tydligt beskriver vad som sker med plagget ifråga. Plagget har många olika ansikten och kan lika gärna inbegripa en pullover utan ärm, en finstickad tröja, eller en v ringad stickad tröja. Till och med en pullover skjorta kvalar in under beteckningen, och det med all rätt. Det är nämligen just genom sin stora variation som pullovern är så användbar. Under vintern bärs helst produkter av olika sorters ull, som kashmir, merino, eller alpacka. På sommaren är det bomull eller syntetiska fiber som kan komma på fråga. Pullovern är ett plagg som syns och som därför förtjänar att läggas stor vikt vid.

Stor stilvariation
Används hela året om
Sätter accenter i garderoben
Många olika material och modeller
Ett praktiskt och bekvämt plagg
Pullover med stor variation
Det här plagget finns verkligen i varje stilriktning. Allt ifrån tuffa kreationer i bomull, till poppigt mönstrade bomulls- och ylleblandningar, till en slim fit tröja i merinoull. Det är bara att känna in dagens temperatur och humör, och välja pullover i enlighet med dessa. Om det är dags för en jobbintervju så är kanske en modell i enkelt snitt i en mild färg ett tänkbart alternativ? Om det är festligheter på gång så kanske valet faller på den färgglada pullovern i bomull, eller den snyggt mönstrade i ylle? Pullovern är tidlös och funktionell i de flesta sammanhang.

Rätt skötsel ger lång livslängd
Den som sköter sin pullover på rätt sätt kan njuta av plagget under många år. Exakta skötselråd står för det mesta i plaggen, men för de flesta gäller att inte kemtvätta, och inte använda blekningsmedel. Många modeller mår bäst av handtvätt och lufttorkning, dock finns det undantag som klarar av en omgång i torktumlaren utan problem. Det är viktigt att läsa efter i skötselråden hur varmt plaggen ska strykas - för varmt kan förstöra dem.

Pullover ett tidlöst plagg
Pullover är det gränslösa plagget som kommer till användning i så gott som alla sammanhang. Ändå sedan slutet av 1960-talet är pullovern en trogen kompanjon i alla modesammanhang som från att ha varit radikal med tiden blivit allmänt accepterad i samhället.