Rugbytröjor

Inga produkter tillgängliga.

Rugbytröjor

Rugbytröjor för en avslappad look
Rugbytröjor är riktiga klassiker samtidigt som de alltid känns rätt och moderna, därför bör det finnas minst en sådan i varje mans garderob. Här hittar du rugbytröja herr i flera snygga modeller och färger.

Uppdatera garderoben med en rugbytröja
Första gången du såg denna typ av tröja var säkert på fotbollshjälten i en amerikans high school- film. Sedan dess har rugbytröjor blivit riktiga klassiker och ett måste för den som vill vara helt rätt. Modellen har ofta ärmar i en avvikande färg och är rak och avslappnad. Hur ska man då matcha rugbytröja? Den är väldigt snygg att sätta tillsammans med ett par slitna jeans och ett par sneakers. På så sätt får du en en outfit som är både aktuell och snygg. Det kanske låter konstig men det kan också vara fint att sätta en skjorta under rugbytröja. Det ger en unik och cool look. Komplettera därför garderoben med några snygga rugbytröjor.

Skönt och trendigt plagg
Passar utmärkt till jeansen
Lättskött i bomull
Finns i flera olika modeller
Snygga tryck
I många olika färger
Variera dina rugbytröjor genom att välja dem i flera olika färger och med eller utan tryck. Denna raka och bekväma tröjmodell i bomull passar till det mesta och kommer att bli din bästa vän i garderoben. Kombinera den till exempel med jeansen eller med shortsen för en avslappnad look som ändå är helt rätt. När det blir kallare ute är det snyggt att sätta en huvtröja eller en härlig cardigan i ylle över din rugbytröja. Här kan du enkelt klicka hem rugbytröjor online. Se till att komplettera din garderob med detta snygga och bekväma plagg.

Ett lättskött plagg
Rugbytröjor är ofta tillverkade i skön bomull, något som gör dem mycket lätta att sköta. Allt du behöver göra är att tvätta dem i tvättmaskinen och följa tvättråden. Undvik att hänga upp tröjan med klädnypor eftersom det lämnar fula märken på tyget. Välj istället en galge, gärna en vadderad modell som gör att axelpartiet håller sig välformat och snyggt. Det går naturligtvis också bra att torktumla plagget om du har bråttom.

Rugbytröjor, ett måste i alla garderober
Rugbytröjor är riktiga klassiker och ett måste i din garderob. Med en sådan fixar du enkelt en snygg outfit på nolltid. Kombinera den med shortsen, jeansen eller ett par chinos, sen har du en klädsel som är helt rätt. Här hittar du flera olika modeller att välja bland.