Slipover

Inga produkter tillgängliga.

Slipover

Slipover - En stilig klassiker
En slipover, även kallat väst på svenska, är ett otroligt stilrent och klassiskt plagg som kan stylas på många olika vis. Då västar kommer i flera olika stilar och material finns det något som passar alla.

Hitta din favorit
En slipover är en ärmlös tröja som snyggt bärs över en långärmad t-shirt eller skjorta. Det är ett praktiskt plagg som gör att du håller värmen utan att det känns som att du har för mycket kläder på dig, och kan således bäras året runt utan problem. Matcha din slipover jumper med en vit skjorta för en klassisk look eller dra på en pullover i lammull över linneskjortan för en snygg mix av material för att göra det hela intressant. Bara fantasin sätter gränserna och det är en av fördelarna med slipovers, du kan mixa färger och material för att få fram den perfekta looken som passar just din stil.
•Stilrent och klassiskt
•Passar alla tillfällen
•Fungerar alla säsonger
•Bekvämt och praktiskt
•Lätt att stajla

Ett plagg för alla tillfällen
Då en slipover kan komma i många olika material och stilar så kan de bäras året om. Under de kallare månaderna passar en ulltröja bra, alternativt en i tjock stickad bomull för att hålla värmen. Under kyliga vår och sommarkvällar bärs med fördel en väst i tunnare merinoull eller kashmir. Slipovers kommer även i olika längder. Vill man köra på en klassisk stil passar en lite kortare modell som slutar runt höften. Vill man däremot prova på något lite mer trendigt fungerar en längre modell bra för en edgy look.

Skötsel efter material
När det kommer till skötsel av en slipover så beror det förstås på vilket material den är gjord i. Bomullsmaterial kan med fördel tvättas i 40 grader, medans ull ska köras i ullprogrammet, eller i 30 grader. Är materialet i västen ett blandmaterial tvättas det helst i 30 grader för att formen inte ska vrida på sig. Kashmir och merinoull måste handtvättas. Slipovers ska inte torktumlas eller blekas. Tänk på att alltid titta i tvättrådet innan tvätt.

Slipover - Plagget för modemedvetna
En slipover är något som bör finnas i varje stilmedveten persons garderob. Mixa och matcha mellan olika stilar, mönster och material för att hitta stilen som passar just dig. Ett praktiskt plagg som kan bäras året runt och lyfter hela looken.