Stickade

Stickade tröjor passar alla
Stickade tröjor, och framförallt en ribbstickad tröja, är plagg som passar under alla årets säsonger för att värma, samt ge ett stilrent och modemedvetet intryck.

Stickad tröja för alla tillfällen
En stickad tröja kan användas av alla vid de flesta tillfällen. Exempelvis kan en finstickad tröja passa bra att ha över en skjorta om du skall gå på ett möte, det ger en avslappnad men ändå välklädd look. Till en kväll framför brasan väljer du kanske en grovstickad tröja, eller stickad tröja ull, som värmer gott och bidrar till en myskänsla. Vill du även att din tröja skall synas, kan man med fördel välja en randig stickad tröja i olika färger som syns, eller en kabelstickad som ger ett stilrent intryck med ett fint enklare mönster. Stickade tröjor är sköna att ha och det bör finnas minst en i alla mäns garderober.

Sköna tröjor
Bra kvalitet
Fin passform
Mönster och färger
Många olika passformer
Stickade tröjor finns i olika modeller
Stickade tröjor finns i olika modeller och kommer i ett flertal utförande. Du kan välja en v-ringad stickad tröja som passar snyggt att ha över en skjorta då kragen får plats. En tröja med rund hals är ett stilrent alternativ om man inte gillar en v-ringning. Det finns både tunnare material och tjockare garn för att alla skall kunna hitta en tröja som passar för just det tillfälle man söker. Den stickade tröjan är ett plagg som många män föredrar att använda då det nästan alltid är modernt och dessutom bekvämt.

Ta hand om din stickade tröja
För att din stickade tröja skall hålla länge är det viktigt att du följer de medföljande tvättråden. Stickade tröjor bör handtvättas, vissa kan tvättas i maskin på max 30 grader. Vissa kan kemtvättas, dock skall de inte torktumlas då de kan komma att bli helt förstörda. Stickade plagg skall med fördel, plantorkas, alltså torkas liggande så att inte plaggens passform förstörs av att de hänga upp. Vissa tröjor kan strykas, men titta alltid på tvättråden.

Stickade tröjor är sköna och passar alla
Här hittar du stickade tröjor för alla stilar och tillfällen. Söker du en trendig skön tröja bör du genast klicka här och botanisera i vårt stora utbud. Handla idag och du får snabb leverans, fri frakt och fria returer.