Frontmen Collection

Cashwool Tröja Svart

799 kr

* Obligatoriska fält

799 kr
Beskrivning
Tunt stickad tröja i mjuk merinoull från FRONTMEN Collection. Tröjan har en rund hals, tunt ribbad mudd vid krage, ämslut och nederkant. Tröjan passar lika bra till ett par snygga chinos som under kavajen. Ett fantastiskt skönt plagg för alla årstider.
  • Rund hals
  • Slim fit
  • Merinoull från Zegna Baruffa i Italien
Artikelnummer: 60381905-black
Storlek & Passform
Tvätt & Skötselråd
Designer: Frontmen Collection
Varje dag, året om, synar vi plagg i sömmarna. Vårt jobb är att leta upp, prova och köpa in kläder från de främsta av svenska och utländska märken i den konstanta jakten på den perfekta stilen. FRONTMEN Collection är vårt eget klädmärke där vi i lugn takt bygger upp den optimala, tidlösa garderoben – plagg för plagg.
Vi väljer ut plagg som ligger oss extra varmt om hjärtat och producerar den idealiska modellen med kvalitet i absolut toppklass. Tack vare att vi kapar mellanhänder kan du dessutom köpa dessa kläder till ett mycket lägre pris än vad motsvarande kvalitet skulle kosta egentligen. Först ut var vår egna, nu hyllade, skinnjacka. Nu är den tillbaka i mockutförande och den har fått sällskap. Vår FRONTMEN Cashwool sweater och den senaste nyheten FRONTMEN Cashwool zip bomber har nu landat.
Leverans & returer