Zip-tröjor

Zip-tröjor med stil
Zip-tröjor är plagg som är lätthanterade och samtidigt oerhört klädsamma. Det enkla snittet och den goda passformen klär bäraren så att en zip tröja herr blir det självklara valet i de flesta situationer.

Favorittröjan har dragkedja
Zip-tröjor är inte bara snygga, utan även enormt praktiska. De är lätta att ta på och av och ofta så bekväma att de blir korade till favorittröjan. En zip-tröja kan bäras i form av en tunn jacka på vår, höst och sommar, eller som inomhuströja på vintern. En tröja med dragkedja har så många fördelar att den kommer till användning lite när som helst. Välj en stickad tröja med dragkedja så passar den bäst under de kallare månaderna, när kroppen vill hålla sig varm, medan den som väljer en huvtröja alltid ligger i trend och dessutom har ett plagg som beroende på årstid kan bäras både ute och inne.

Alltid i trend
Lätt att använda
Många olika modeller och material
Sportig look
Snygg passform
Tröjan för alla sammanhang

Zip-tröjor är faktiskt alltid inne. Det beror på att de finns i så många olika modeller och material, och beroende på vilka så kan den användas både till vardags och fest. Zip-tröjan lyckas med konststycket att vara ett bekvämt plagg som håller måttet när det gäller elegans. Välj en modell i ull och bomull med hellång dragkedja när det är fest på gång, så duger den beroende på årstid både som sommarjacka och vintertröja. Satsa på en zip-tröja i ull och bomull med kviltat framstycke och hellång dragkedja till nästa stadsutflykt så är bekvämligheten garanterad, samtidigt som kölden hålls ute.

Skötselråd för olika material
Zip-tröjor sköts olika beroende på vilket material de är tillverkade av. En tröja av ylle bör helst handtvättas och torkas liggande, medan en i blandad bomull och ull för det mesta klarar att tvättas i 30 grader. Viktigt är att läsa igenom skötselrådet innan tvätt så att tröjan får rätt behandling och håller länge. En tumregel för stickade tröjor är att inte tvätta dem för ofta, utan hellre vädra dem.

Zip-tröjor är smarta plagg
Zip-tröjor är det smarta plagget som fungerar i så gott som alla sammanhang. Materialen avgör när och för vad de passar bäst, medan snittet garanterar att de alltid är bekväma att bära. Zip-tröjan är det flexibla plagget som är omtyckt av så gott som alla.