Morgonrockar

Morgonrockar för slappa dagar
Morgonrockar eller en badrock i frotté är bland det skönaste som finns, i synnerhet på en slapp helgmorgon. Unna dig bekvämlighet och investera i en du också.

Morgonlyx med morgonrock
Tänk dig att kunna svepa in dig själv i en härlig morgonrock när du kliver upp en morgon och ska sätta på morgonkaffet. Det låter rätt skönt va? Vare sig du föredrar en tunn morgonrock i bomull, en klassisk morgonrock frotte eller en skön badkappa är det något alldeles speciellt med att gå runt i lyxiga morgonrockar en helgdag. Det blir ett härligt avbrott från tidiga jobbdagar eller sena arbetskvällar. Morgonrockar är ofta skapade i mjuka och följsamma material vilket höjer mysfaktorn ännu mer. Unna dig ett välförtjänt avbrott från vardagen med en morgonrock från oss. Vårt välsorterade sortiment besår av stilar, material och storlekar som passar de allra flesta.
•Perfekt på helgmorgnar
•Sköna material
•Perfekt efter duschen
•Finns i flera utföranden
•Följsamma och bekväma passformer

Vilken sorts morgonrock föredrar du?
Morgonrockar och badrockar finns i olika modeller och material beroende på i vilka situationer du helst använder dem. En badrock i bomull eller frotté kan vara ett bra val när du kommer ut lite frusen efter en varm dusch. En mjuk polyestermorgonrock är skön att svepa in sig i direkt på morgonen när du kliver upp ur sängen. Föredrar du en morgon- eller badrock med luva eller utan? Här finns båda varianterna. Du kan dessutom hitta modeller med eller utan mönster samt i en rad olika färger för att matcha din stil.

Glöm inte att ta hand om din morgonrock
Det kan vara lätt att glömma bort att morgonrockar och badrockar, precis som dina övriga plagg i garderoben, behöver tas hand om och tvättas med jämna mellanrum. Hur de ska tvättas beror främst på i vilket material de är skapade, så se till att läsa tvättlappen ordentligt innan du rengör plagget. De allra flesta varianter av morgon- och badrockar går dock att tvätta i tvättmaskin tillsammans med dina andra kläder.

Morgonrockar förhöjer livskvalitén
Det finns många småsaker i livet som kan förhöja livskvalitén, och morgonrockar är precis en sådan sak. Genom att svepa in dig i en sådan efter en varm morgondusch eller när du kliver upp ur sängen på morgonen blir du snabbt på bra humör.