Pyjamas

En skön pyjamas för en skön sömn
Är du på jakt efter en ny pyjamas? Då har du kommit rätt! Med en skön och följsam herrpyamas kan du sova gott om nätterna.

Investera i en skön pyjamas
Vi har alla olika preferenser om vad som är bekvämast att sova i. I synnerhet under hösten och vintern kan dock en mjuk och skön och lyxig pyjamas vara dina bästa vän när du ska sova, vare sig du föredrar en pyamas i bomull och med långa ben, en sidenpyjamas med knappar eller en i shortsmodell och med tillhörande t-shirt. Varför frysa när du kan sova gott och varmt i en mjuk och härlig pyjamas? Förutom plaggets bekvämlighet inger pyjamasen ett vårdat och stilrent intryck, vilket är viktigt för många. Mixa och matcha ihop en överdel och en underdel själv eller satsa på att investera i ett helt pyjamasset från oss.
•Mjuka och följsamma material
•Håller dig varm hela natten
•Finns i många olika modeller
•Ger ett vårdat intryck
•Skönt under slappa helgdagar

Hitta den mest bekväma modellen
Pyjamasplagg finns i en mängd olika modeller och utföranden som passar olika människor, stilar och årstider. En långärmad skjortpyjamas med tillhörande långa pyjamasbyxor, till exempel i mjuk bomull, värmer bra under vinterhalvåret. Föredrar du att sova i pyjamas även under våren och sommaren? Då kan en shortsmodell i ett luftig material vara ett bra alternativ. Vissa föredrar skjortmodeller med knappar fram, medan andra hellre väljer t-shirtliknande modeller. Även vad gäller material finns det mycket att välja mellan, så som bomull, siden och polyester. Hitta en modell som passar just dig bäst i smaken!

Siden, bomull eller polyester?
Hur du ska tvätta din pyjamas beror helt och håller på vilket material den är gjord i. Bomullsplagg och plagg som är blandat med bomull och polyester går ofta att tvätta i 40 grader. Du bör dock kika lite extra på tvättlappen i plagget om detta är gjort i siden eller ren polyester, då dessa material kan ställa högre krav på tvättningen. Häng hellre upp plaggen än att torktumla dem.

Sov gott i en pyjamas
Att sova i en pyjamas är skönt, speciellt under årets kallare månader. Pyjamasen kan du dessutom går runt i en slapp helgdag i hemmet. Siden eller bomull? Shorts eller långa byxor? T-shirtmodell eller knappar fram? Valet av modell är ditt!