Strumpor

Strumpor som du håller reda på
När de flesta män tänker på strumpor så tänker de på de där som ofta försvinner i tvätten. Precis som när det gäller andra underkläder för män så är funktion och hållbarhet viktigare än annat.

Välj strumpor efter tillfälle
Varje tillfälle kräver faktiskt sitt eget par strumpor men det betyder inte att man i sin garderob behöver ha ett par strumpor för varje dag på året. Om man har ett arbete där avslappnad klädsel gäller så räcker det med att strumplådan är till mestadels fylld med stickade sockor. Om man däremot har mer formell klädsel på jobbet så är det bäst att bunkra upp med ett gäng kostymstrumpor. När det gäller riktigt formella tillfällen som bröllop, dop eller liknande så brukar de flesta män välja höga strumpor, och detta har sin naturliga förklaring: när man sätter sig ned så riskerar man inte att benet sticker fram mellan strumpkant och byxben.

Strumpor för varje tillfälle
Hög kvalitet
Basplagg med snabb leverans
Favoriter som inte försvinner
Alltid rätt klädd
Hitta rätt bland strumporna

Precis som de kläder som ingår i en mans övriga garderob så är strumpor något man oftast antingen kollar på eller köper på webben. En stor skillnad när det gäller köp av "vanliga kläder" och köp av nya sockor och andra underkläder på nätet är att man inte lägger ned så mycket tid på att hitta rätt plagg. Detta är mycket synd eftersom lite extra tid och ansträngning att hitta rätt par kan göra att man slipper det där problemet som nämndes inledningsvis: att de envisas med att försvinna i tvätten. Att välja rätt modell är inte särskilt svårt, och det mesta har du redan lärt dig om du kommit såhär långt.

Tvätta strumpor och underkläder
Strumpor ska i likhet med andra underkläder tvättas varmt, vilket betyder minst 60 grader. Passa på att tvätta dem tillsammans med sängkläder för enkelhetens skull. Anledningen till att den höga temperaturen är nödvändig är att de bakterier som finns i de plagg vi bär närmast vår kropp dör när de utsätts för värme.

Strumpor av hög kvalitet
Köp strumpor av hög kvalitet för varje tillfälle och för alla klädkoder. När du väljer en strumpa som inte bara passar din klädsel utan som du trivs med att ha på dig så minimerar du risken att tappa bort dem i tvätten. Hög kvalitet gör att de håller länge.