Medlemsvillkor

Medlemsvillkor

Villkor för medlemskap i Man of a kind medlemsklubb

Uppdaterat: 2018-05-18
Medlemskapsutgivare: Department & Stores Europe AB, org.nr 556541-8778.
Drottninggatan 33, Box 161 42, 103 23 Stockholm, Tel: +46(0)8 410 520 20

Medlemskap hos Man of a kind

Det är ett kostnadsfritt medlemsprogram där du som medlem får ta del av rabatter, personliga erbjudanden och andra förmåner. Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy, som du hittar på vår hemsida. Läs igenom dessa medlemsvillkor och vår Integritetspolicy innan du blir medlem så att du vet vad du väljer att bli medlem i och vad det innebär.

När du väljer att bli medlem hos oss kommer du att få direktmarknadsföring och information med erbjudanden, förmåner, rabatter och information i nyhetsbrev, sms och broschyrer om du inte har valt att tacka nej till det. Som medlem kan du få personligt anpassade erbjudanden, t.ex. relevanta produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via utskick och i digitala kanaler. Syftet med detta är att skapa ett mervärde för dig som medlem så att du får erbjudanden och information om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Vårt budskap och vår kommunikation till dig blir på så sätt mer relevant. Som medlem kan du också få inbjudningar till våra events.

Medlemskapet gäller på manofakind.se och manofakind.com. Du kan bli medlem på manofakind.se eller manofakind.com. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till någon annan. För att bli medlem behöver du vara privatperson och minst 16 år. När du blir medlem registrerar du din e-postadress. Du kan även registrera namn, adress och telefonnummer på manofakind.se eller manofakind.com alternativt genom att bli medlem när du gör ett köp. Om du handlar registreras ditt medlemsköp genom att du är inloggad.

Inloggningsuppgifter till Mina Sidor

När du blir medlem skapas inloggningsuppgifter till Mina Sidor. Syftet är att du som medlem snabbt och enkelt ska kunna administrera ditt medlemskap, t.ex. ändra uppgifter och få möjlighet att invända mot direktmarknadsföring och begära utträde. Du kommer även kunna se och följa dina aktuella och tidigare köp hos oss. Användarnamn är den e-postadress som är lämnad i samband med medlemsregistreringen. Lösenordet skapar du som medlem själv. 

Medlemskapets giltighet och upphörande

Ditt medlemskap hos Man of a kind gäller tillsvidare och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta Kundservice via www.manofakind.se/kundservice eller på telefon 08-410 522 20. Om du inte har registrerat ett medlemsköp under en period av 24 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas, dina personuppgifter raderas, om du inte hör av dig till oss och ber att få vara kvar. Man of a kind har rätt att säga upp medlemskap vid misstanke om att medlemskapet missbrukas.  

Ändringar i villkoren

Man of a kind har rätt att ändra medlemsvillkoren samt att överlåta medlemsavtalet till någon annan medlemskapsutgivare. Vi kommer informera dig om ändringar på vår hemsida och via e-post. Sista versionen av medlemsvillkoren finns alltid på vår hemsida. Gillar du inte ändringarna kan du när som helst gå ur kundklubben.

Kontaktuppgifter till Man of a kind

www.manofakind.se/kundservice
Telefon: 08-410 522 20

Information om behandling av personuppgifter hittar du i Integritetspolicyn.