Service och tjänster

Vi är övertygade om att det är en persons livsstil som är det som främst klär en man. Men vi tror samtidigt att de kläder man väljer att ta på oss bidrar till att hitta oss själva och vår personliga stil. Oavsett vilka kläder du är ute efter, eller om du kanske inte riktigt bestämt dig ännu, vill vi erbjuda dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Därför erbjuder vi dessa utvalda tjänster tillsammans med de absolut bästa leverantörerna.

Vi har alla varit där någon gång. Ibland behövs en hjälpande hand eller bara en klok vän att rådfråga för att göra rätt val. Oavsett om det gäller färg på rock, kostymens passform eller klädsel för bröllop.

Därför erbjuder vi våra kunder kostnadsfri stilrådgivning via telefon eller mejl.

Våra stilrådgivare har flerårig erfarenhet från herrmode och finns tillgänglig måndag till fredag kl. 10-17. En stilrådgivning via telefon tar cirka 30 minuter och bokas enklast genom att skicka ett mail till kundservice kundservice-se@manofakind.se. Ange förslag på datum och tid för telefonsamtal och vår stilrådgivning återkommer med en bekräftelse.

Är du ute efter något utöver det vanliga så har vi möjlighet att erbjuda made-to-measure i såväl Stockholm som Göteborg från Canali, Corneliani och Ermenegildo Zegna. 

Made-to-measure innebär enkelt förklarat skräddarsytt utifrån dina önskemål och mått, oavsett om det är en kavaj, kostym, skjorta eller rock. Detta ger dig dels kreativ höjd i val av modell, konstruktion, tyg, knappar och detaljer, men framförallt en perfekt passform. 
 

Kommande datum 2020: 

Tom Ford:

Corneliani:

Canali:

Ermenegildo Zegna:

 

 

Så här anmäler du dig: 

Skicka namn och telefonnummer samt vilket datum du önskar delta till kundservice-se@manofakind.se. Vi ringer upp dig för mer information angående made-to-measure eventet.  

Du kan även skicka en intresseanmälan där du specificerar ditt önskemål så återkommer med ytterligare information och förslag på tillgängliga datum.

"Skräddarsytt utifrån dina önskemål och mått från Tom Ford, Canali, Corneliani och Ermenegildo Zegna"

Att köpa kavaj eller kostym innebär ofta att man måste göra anpassningar för att passformen ska bli perfekt. För att ge en shoppingupplevelse utöver det vanliga erbjuder vi därför specialpriser på skrädderitjänster i samarbete med NK Man - som drivs av samma företag som Man of a kind. Tjänsten är tillgänglig i både Stockholm och Göteborg.

För att boka en tid hos skräddaren så kontaktar du vår kundservice på kundservice-se@manofakind.se.

Vi vill inte bara lämna våra kunder vind för våg bara för att beställningen är hemlevererad och kostymerna är anpassade. Därför erbjuder vi dig som kund hos Man of a kind kemtvättsservice med hemleverans i samarbete med appen Washaway. Tjänsten är tillgänglig på utvalda postnummer i Stockholm. Ange rabattkoden MANOFAKIND i kassan för att få fri upphämtning och hemleverans av tvätten.

"Kemtvätt med hemleverans för den moderna mannen."