Bamford

Botanic Lip Balm 15 ml

225 kr
225 kr
Fri frakt Fria returer 1-3 dagars leverans
ALLTID FRI FRAKT OCH FRIA RETURER
Beskrivning
Ett lugnande och skyddande läppbalsam från Bamford med helande arnica och närande kokos- och sheasmör. Grapefrukt ger en delikat uppfriskande not tillsammans med skylande pepparmint en diskret hint av rosor.
  • 100% organisk
  • Noter av av grapefrukt, pepparmint och ros
Artikelnummer: 60371879-nocolor
Storlek & Passform
  • Cocos nucifera (coconut) fruit oil*, Butyrospermum parkii (shea) butter*, Olea europaea (olive) fruit oil* Cera alba (beeswax), Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Citrus paradisi (grapefruit) peel oil*, Citrus, bergamia (bergamot) peel oil*, Helianthus

Se här för hela storleksguiden
Material, Tvätt & Skötselråd
Designer: Bamford
Bamford använder de finaste ingredienserna av högsta kvalitet för att skapa ansikts- och kroppsvård som passar den moderna mannen. Alla produkterna är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration, och innehåller över 80% ekologiska ingredienser. Som en extra kvalitetsstämpel är produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. Utöver ansikts- och hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie som innefattar doftljus i handblåst glas med 100% naturligt vax, samt vackra doftpinnar med rena essentiella oljor och pinnar varsamt skördade från pilträd. Alla produkterna används även i behandlingar på prisbelönta The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England. Bamford jobbar även med utvalda hotel och spa partners i världen, inklusive The Berkeley i London och Hotel-du-Cap Eden Roc i Frankrike.
Leverans & returer