Doft för hemmet

Doft till hemmet


Det är inte bara doften av din parfym som är viktig för att göra ett intryck, utan en god doft hemma är minst lika viktigt. Det skapar en trivsam atmosfär i ditt hem och kan även ge ett intryck av vem du är. I vårt sortiment av doft för hemmet finner du ett brett sortiment av både doftljus och doftpinnar som sprider en ljuvlig doft i ditt hem. Dessutom är produkterna vackra inredningsdetaljer som kan placeras i varje rum. Se vårt utbud av rumsdoft!

När du vill att det ska lukta gott hemma


Luktsinnet är ett av de starkaste sinnena vi har och genom att addera dofter till hemmet skapas en ny dimension av hemmiljön. När det luktar gott i hemmet aktiveras luktsinnet vilket förstärker känslan av inredningen samt tillför en härlig atmosfär. Förutom att en god doft i hemmet tillför en trivsam atmosfär, är doftpinnar även vackra inredningsdetaljer som gärna får smycka diverse hyllor och byråer. Doft för hemmet är någonting du aldrig kan få för mycket av och kan skapa olika känslor beroende på vilka dofter du väljer att använda.

Doftpinnar för en god doft i hemmet


Doftpinnar sprider på ett mycket vackert och effektivt sätt en god doft i hemmet och passar i alla rum. I vårt utbud finner du bland annat unika doftpinnar som utgörs av eteriska oljor och naturliga pinnar som ger ett spännande intryck i inredningen. Vi rekommenderar dig att välja doftpinnar efter vilken känsla du vill tillföra i rummet. Främst hallen är ett viktigt rum att placera doftpinnar i, då den välkomnar både dig och dina gäster. I sovrummet skulle vi rekommendera kryddigare dofter och i badrum och vardagsrum passar friska och blommiga dofter utmärkt.

Doftljus inspirerade av olika säsonger


Doftljus sprider en härlig doft i ditt hem samtidigt som det även är en vacker inredningsdetalj. Våra doftljus är presenterade i vackra förpackningar och finns i olika spännande dofter som både passar bra i ditt egna hem och är en perfekt present till någon du tycker om. Doftljusen från varumärket Bamford är inspirerade av Englands klimat genom årets alla säsonger och finns i allt från kryddigare till mer friska dofter.

Rumsdoft för varje rum


Rumsdoft är utöver doftpinnar och doftljus ytterligare ett sätt att sprida en god doft i ditt hem på. Förutom rumsdoft finner du i vårt sortiment av doft för hemmet även en doft att applicera på din kudde för en fräsch känsla när du vilar huvudet mot kudden.