Bamford

Exfoliating Mask 45 ml

695 kr
Beskrivning
Skonsam exfolierande mask från Bamford med kraftfulla, naturliga fruktenzymer. En blandning av äppel, citron och röd druvextrakt hjälper till att skonsamt återuppbygga hudens yta med nya hudceller. Vit engelsk lera som är berikad med mineraler balanserar, medan aloe vera lugnar, allt för att skydda den nya hudytan.
  • Med doft av neroli, citron och myrten
  • Vit engelsk lera berikad med mineraler
  • 99% Naturliga ingredienser
  • Nötfri
Artikelnummer: 60371833-nocolor
Storlek & Passform
  • Glycerin*, Aqua (Water), Lactobionic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Kaolin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tartaric Acid, Sodium Lactate, Citric Acid, Citrus Medica Limonum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydrolyzed Grape Skin, Hydro

Se här för hela storleksguiden
Material, Tvätt & Skötselråd
Designer: Bamford
Bamford använder de finaste ingredienserna av högsta kvalitet för att skapa ansikts- och kroppsvård som passar den moderna mannen. Alla produkterna är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration, och innehåller över 80% ekologiska ingredienser. Som en extra kvalitetsstämpel är produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. Utöver ansikts- och hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie som innefattar doftljus i handblåst glas med 100% naturligt vax, samt vackra doftpinnar med rena essentiella oljor och pinnar varsamt skördade från pilträd. Alla produkterna används även i behandlingar på prisbelönta The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England. Bamford jobbar även med utvalda hotel och spa partners i världen, inklusive The Berkeley i London och Hotel-du-Cap Eden Roc i Frankrike.
Leverans & returer