Styling

Stylingprodukter för män


Stylingprodukter är särskilt viktigt för kortare herrfrisyrer då de skapar en stadga och struktur i håret som gör att du enkelt kan skapa den frisyr du önskar. Innan du applicerar stylingprodukter är en viktig grund för ett välmående hår ett riktigt bra schampo och balsam, men utan stylingprodukter finns en risk att håret ger ett livlöst intryck. I vår sektion med hårvård finner du ett brett utbud av stylingprodukter som passar dig oavsett vilken stil du är ute efter. Vi har allt från olika slags vax, till stylingspray och hårkrämer för ett friskare hår.

Hårvax för en snygg herrfrisyr


En av de mest populära stylingprodukterna för herrfrisyrer är hårvaxet, vilket ger en stadga till håret som gör det enkelt att forma frisyren efter önskat resultat. Oavsett om du vill ha en mjukare look eller en frisyr med maximal stadga, finner du ett hårvax som uppfyller just din önskan hos oss på Man of a Kind. Vi har ett brett utbud av vax där du finner allt från fibervax och lervax till gelvax beroende på den finish du är ute efter. Vad finns det då för skillnad på olika typer av hårvax? Ett fibervax ger en maximal stadga, hållfasthet och definition till håret och passar dig som vill skapa mer extrema looks, medan ett lervax istället ger en flexibel hållfasthet och perfekt definition som skapar en kraftfull och formbar stadga utan en stel känsla. Om du förutom stadga, även vill ge en kallare ton till ditt hår kan du använda ett gelvax med som ger en kallare ton till ditt hår.

Herrfrisyrer & korta frisyrer – Hitta rätt stylingprodukter


Förutom hårvax finns självklart även många andra typer av stylingprodukter för just herrfrisyrer. Välj produkterna utefter vilken hårtyp du har och vilken look du önskar. Vill du ha stadga i håret och ta kontroll över det utan att använda vax, är en stylingspray ett perfekt alternativ då det ger stadga, adderar tjockhet och kontrollerar frissighet.

Hårkräm & stylingkräm – styling för ett naturligt resultat


Om du exempelvis vill ge en mjuk glans till håret utan att tynga ned det, är en hårkräm ett perfekt alternativ. En hårkräm är ett särskilt bra alternativ för dig som har något tunnare hårstrå. Du kan använda en hårkräm på både torrt och vått hår, beroende på vilken finish du vill ha.