Kroppsvård

Kroppsvård för män


I vår manliga depå finner du allt inom hudvård för herr - allt från ansiktsvård och munvård till solprodukter och kroppsvård. Vi kan nästan påstå att kroppsvården är den absolut viktigaste hudvården, då den är avgörande för att kunna känna sig riktigt fräsch. Förutom att bära schyssta kläder eller accessoarer, är kroppsvården en otroligt viktig faktor för helhetsintrycket. Upptäck vårt breda utbud av kroppsvård för män!

Exklusiv kroppsvård till män


Om du är ute efter kroppsvård för män har du hittat helt rätt. Vi på Man of a Kind erbjuder ett brett utbud av både exklusiva och grymma produkter från de mest erkända varumärkena inom skönhet för män. Handlar du från vårt sortiment, vet du att du garanterat får några av marknadens bästa produkter och vi kan nästan lova att du inte kommer att bli besviken. I vårt sortiment av kroppsvård för män hittar du allt från deodoranter och duschkrämer till hudkrämer och badoljor.

Deodorant herr – Kombinera med både duschtvål och parfym


En deodorant är inte bara en produkt som används för att förhindra oönskad lukt under armhålorna, utan den tillför även en god doft. I vårt sortiment av deodoranter för herr finner du flera olika populära märken – Versace, Acqua di Parma och Prada för att nämna några. Flera dofter finns dessutom även som både duschkräm och parfym, så när du hittat en doft du gillar rekommenderar vi dig att kombinera produkterna tillsammans för bästa doftupplevelse.

Duschkräm för män


Duschkrämen tillför en ljuvlig doft till kroppen samtidigt som den ger din hy en len känsla. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av duschkrämer med olika dofter som gör att det finns en för varje smak. Vi har allt från kryddiga till friska dofter, beroende på vilken känsla du vill att duschkrämen ska tillföra. Förutom att dofta gott, presenteras även våra duschkrämer i vackra förpackningar, vilket gör det till en elegant detalj att pryda dina badrumshyllor med - gärna tillsammans med en matchande deodorant och parfym.

Hudkräm till män som återfuktar och doftar gott


Förutom deodorant och duschkrämer, finner du även ljuvligt doftande och återfuktande hudkrämer för män hos oss. Kroppen bör alltid återfuktas, men den bör framförallt återfuktas med hudkrämer under vinterhalvåret när luften både är kall och torr. Se vårt breda sortiment av hudkrämer för män!