Barber & Books

Pre Shave Oil 50 ml

259 kr
259 kr
Fri frakt Fria returer 1-3 dagars leverans
ALLTID FRI FRAKT OCH FRIA RETURER
Beskrivning
En rakolja från Barber & Books sammansatt av läkande och antiinflammatoriska oljor som samarbetar för ta bort död hud och bygga upp en skyddsbarriär med mycket bra glid. Gör huden elastisk och motståndskraftig under rakningen och minskar risken för irritation, raksår och inåtväxta hår. För känslig hud kan oljan användas till att överfetta raktvålen när denna är uppskummad för att skapa en fettrik raktvål som ger ett extra krämigt skum och skyddsbarriär. Hjälper till att bryta ner glasigheten i väldigt hårda skägg.
  • Innehåller läkande och antiinflammatoriska oljor
  • För känslig hud kan oljan med fördel användas tillsammans med raktvålen som en skyddsbarriär
Artikelnummer: 60292599-nocolor
Storlek & Passform
  • Ricinus Communis Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Carthamus, Tinctorius Seed Oil, Laureth-4, Mentha Piperita Leaf, Limonene, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Citrus, Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed

Se här för hela storleksguiden
Material, Tvätt & Skötselråd
Designer: Barber & Books
Efter en resa till Harlem i New York och ett möte i en kombinerad bokhandel och barbersalong föddes idén att ta konceptet till Sverige. Med över 30 års erfarenhet och ett mästarbrev som frisör grundade Håkan Ström tillsammans med sin fru Catarina Barber & Books år 2007. På den Södermalmsbaserade barbershopen samlas både de elegantaste fotoböckerna och de stiligaste männen. De har sedan dess även tagit fram en egen produktserie för rakning och grooming med hjälp av sina erfarna barberare tillsammans med fältets bästa kemister. Produkterna är producerade i Sverige av naturliga ingredienser.
Leverans & returer