Bamford

Refining Exfoliator 100 ml

825 kr
Beskrivning
En skonsam med kraftfull exfolierande kräm från Bamford med äpple, citron och druvenzymer med ultrafina, naturliga vulkaniska exfoliatorer. Antioxidantrik koppar, kroppens naturliga spårämne, boostar kollagen för för en perfekt len, jämn och strålande hud.
  • Med koppar och fruktsyror
  • Nötfri
Artikelnummer: 60403095-nocolor
Storlek & Passform
  • Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua (Water), Cetearyl Olivate, Hydrated Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Sorbitan Olivate, Volcanic Sand, Benzyl Alcohol, Lactobionic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tartaric Acid, Citrus Aurantium (Nerol

Se här för hela storleksguiden
Material, Tvätt & Skötselråd
Designer: Bamford
Bamford använder de finaste ingredienserna av högsta kvalitet för att skapa ansikts- och kroppsvård som passar den moderna mannen. Alla produkterna är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration, och innehåller över 80% ekologiska ingredienser. Som en extra kvalitetsstämpel är produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. Utöver ansikts- och hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie som innefattar doftljus i handblåst glas med 100% naturligt vax, samt vackra doftpinnar med rena essentiella oljor och pinnar varsamt skördade från pilträd. Alla produkterna används även i behandlingar på prisbelönta The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England. Bamford jobbar även med utvalda hotel och spa partners i världen, inklusive The Berkeley i London och Hotel-du-Cap Eden Roc i Frankrike.
Leverans & returer