Bamford

Restore Elixir 15 ml

875 kr
875 kr
Fri frakt Fria returer 1-3 dagars leverans
ALLTID FRI FRAKT OCH FRIA RETURER
Beskrivning
Ett kraftfull, vårdande elixir från Bamford. Högkoncentrerat organiska nypon- och cacayojlor med retinol och vitamin E hjälper till att reducera synliga fina linjer och rynkor. De dyrbara dropparna kan användas själa eller tillsammans med annan ansiktsprodukt för en extra boost.
  • 79% Certifierade organiska ingredienser
  • Ljuvlig doft av rosor, kamomill och citron
  • Vegansk
Artikelnummer: 60371831-nocolor
Storlek & Passform
  • Rosa Canina Fruit Oil*, Caryodendron orinocense seed oil, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Cananga Od

Se här för hela storleksguiden
Material, Tvätt & Skötselråd
Designer: Bamford
Bamford använder de finaste ingredienserna av högsta kvalitet för att skapa ansikts- och kroppsvård som passar den moderna mannen. Alla produkterna är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration, och innehåller över 80% ekologiska ingredienser. Som en extra kvalitetsstämpel är produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. Utöver ansikts- och hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie som innefattar doftljus i handblåst glas med 100% naturligt vax, samt vackra doftpinnar med rena essentiella oljor och pinnar varsamt skördade från pilträd. Alla produkterna används även i behandlingar på prisbelönta The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England. Bamford jobbar även med utvalda hotel och spa partners i världen, inklusive The Berkeley i London och Hotel-du-Cap Eden Roc i Frankrike.
Leverans & returer