Bilskor

Inga produkter tillgängliga.

Bilskor

Bilskor är både bekväma och stilfulla
Bilskor kan mycket väl vara de mest bekväma skorna du någonsin kommer att äga. De passar perfekt som sommarskor och hjälper dig att se både stilren och avslappnad ut på samma gång.

Bilskor är perfekta sommarskor
Bilskor är en mjuk, casual version av loafers med flexibel sula. Som namnet avslöjar, skapades de för att göra bilkörning säkert och bekvämt. Men låt dig inte luras, mockasiner av den här typen är mer mångsidiga än man kan tro! Dessa bekväma och klassiska skor passar perfekt för en lunch med vänner eller för en dejt under dagtid. Denna typ av mockaskor som gör sig bra tillsammans med jeans, shorts och chinos men kan även bäras tillsammans med kostym, förutsatt att kostymen inte är för formell. Kostymer i bomullstyg kan passa bra. Skorna kan med fördel bäras utan strumpor eller med låga strumpor. Bara vrister komplimenterar skornas avslappnande känsla och för tankarna till Italiens Amalfikust.
•Avslappnad men stilfull modell
•Mycket bekväma
•Klassisk stil
•Perfekt för dagtid
•Perfekta sommarskor

Finns det olika typer av bilskor?
Det finns bara två typer av bilskor. Den ena typen har en sula gjord av gummiplattor med lite avstånd emellan de olika plattorna. Den andra typen har små, gummi-punkter och varje punkt är separerad från de andra. De med större plattor tenderar att vara mera hållbara medans de med mindre gummi-punkter ger dig bättre rörelsefrihet. Den senare gör sig extra bra i inomhusmiljöer eller på båtar och liknande. Om du vill ha mer variation på dina låga skor kan du vara lugn, dessa skor finns i alla möjliga färger och kan utsmyckas med till exempel tofsar, spännen och låtsas-snörning.

Hur tar jag hand om mina bilskor?
På grund av att de inte har någon direkt sula, slits tyvärr dessa skor snabbare än många andra. Men det så klart saker du kan göra för att de ska hålla längre! Först och främst, gå inga längre sträckor i dem. Bilskor finns i både läder och mocka. Använd alltid skokräm till läderskor. Att använda en skyddande spray regelbundet är viktigt för mockaskor, håll dem även så torra som möjligt. En borste är praktisk för att få bort smuts.

En skön och stilfull sommar med bilskor
Bilskor är perfekt när du vill vara ledigt och bekvämt klädd men samtidigt visa att du är en man som har koll på mode och stil. De är väldigt bekväma och passar vid många tillfällen, från sommarfesten till lunchen och, så klart, i bilen.