Brogues

Brogues - klassiker med karaktär
Klassiska och trendiga brogues med sina perforerade mönster i tåhättan finns i både grövre och elegantare modeller. Mönstren på brogues skor kan varieras i det oändliga vilket gör dem personliga samtidigt som denna klassiker alltid känns igen.

Det är hålen som gör brogues
Brogues är klassiska skinnskor med perforerad tåhätta som ger skorna karaktär. Mönstren delas in i två kategorier: semibrogue som har en rak tåhätta och helbrogue där tåhättan har formen av ett "W". Det senare kallas även för "wingtips". Mönstret gör att skorna är ett bra val för den som vill ge mer stuns åt sin outfit och samtidigt behålla känslan av festliga skor. De är utmärkta kostymskor, om än inte på de mest formella tillställningarna. Brogues till kostym är ett säkert val i sammanhang där du vill vara välklädd och samtidigt låta den egna personligheten synas. Burna till jeans blir dessa trendiga skor istället den perfekta avslutningen på en självsäker vardagslook.

Fest i sommarkvällen
Möta hösten
Kompletterar kostymlooken
Personlig stil
Snygga skor med karaktär

Hitta en modell som passar dig
Brogues skor på nätet finns i en rad olika modeller och utformanden - från väldigt eleganta och exklusiva till mer vardagliga och avslappnade. För dig som inte vill köpa skor i äkta skinn finns dessa skor också i varianter med fejkskinn, som oftast också är billigare än skinnvarianterna. Broguesskor i olika modeller inger en härlig retrokänsla till din look, samtidigt som de alltid känns rätt i tiden. De flesta modellerna finns i bruna och beigea färger, samt i svart. I takt med att skomodellen har blivit allt mer populär har de dock kommit i en rad andra färger också för dig som vill sticka ut lite mer. Hitta den variant som faller dig bäst i smaken!

Vårda dina brogues i skinn
De allra flesta brogues idag är gjorda av skinn, vilket ställer vissa krav på skötseln av skorna. Genom att ta hand om dem på ett bra sätt kan deras livslängd öka med flera år. Använd skohorn när du tar på dig skorna och smörj in och impregnera dem regelbundet så håller de längre!

Klassiska brogues i skinn
Brogues passar såväl till vardags som till fest beroende på modell och färg. Hitta ett par skor i din smak hos oss! Vi bjuder dessutom på frakten och skorna är hemma hos dig inom ca 1-3 dagar.