Galoscher

Inga produkter tillgängliga.

Galoscher

Ta hand om dina skor med galoscher
Galoscher är skoöverdrag i gummi som låter dig ha på dig finskor även i dåligt väder. De både skyddar dina skor, håller dig varm och ger ett stilfullt uttryck.

Skydda dina skor med stil
Galoscher är som sagt en typ av skoskydd i gummi som du har utanpå dina lågskor för att skydda dem från regn, snö, salt och smuts. Om du vill ha något mer stilfullt och smidigt än vanliga regnskor är detta ett mycket bra alternativ. Skoöverdrag är också väldigt praktiskt om du kommer att vistas både ute i dåligt väder och inomhus. De är är väldigt töjbara och enkla att ta på och av. Skoöverdrag kommer att förlänga livslängden på dina skor avsevärt samtidigt som de ger dig ett prisvärt och diskret sätt att hålla skorna och fötterna torra. De finns även galoscher med halkskydd vilket är idealiskt under vår svenska höst och vinter.
•Förläng livslängden på dina skor
•Håller fötterna varma
•Bär vilka skor du vill
•Skyddar mot regn och rusk
•Enkla att rengöra

Välj rätt galoscher
Galoscher kan generellt delas in i två grupper; låga och höga. De lägre modellerna täcker ungefär halva dina skor vilket gör dem väldigt diskreta och passar bäst om det har regnat eller snöat tidigare under dagen. De högre modellerna täcker hela dina skor vilket ger ett mer fullständigt skydd. Det finns även galoscher med dubbar vilket är mycket praktisk på vintern. Utseendemässigt finns det skoöverdrag i alla möjliga färger. Stängningarna varierar också. De lägre modellerna behöver ingen speciell stängning tack vare att de är så töjbara. De modeller som täcker hela skon kan stängas med antingen blixtlås eller kardborrband.

Enkel rengöring av dina galoscher
Galoscher är extremt enkla att rengöra, torka bara av dem med en våt trasa och låt dem torka. För att undvika att galoscherna torkar och spricker bör du regelbundet spraya dem med silikonspray, detta både återfuktar och rengör dem. Insidan av överdragen är ofta fodrade i material med låg friktion som till exempel sammetsimitation. Detta gör dem mycket enkla att ta på och av men var noga med att inte få in smuts i galoscherna.

Skydda dina skor med galoscher
Som alla stilfulla män har du snygga skor i din garderob. Du har säkert lagt ner en hel del pengar på dem. Så varför inte ta hand om dem på bästa sätt? Galoscher är prisvärda, praktiska och stilrena. Ett måste för den modemedvetna mannen.