Loafers

Snygga loafers till fest och vardag
Man brukar säga att skorna säger mycket om användaren. Med ett par praktiska herrskor så som snygga loafers på skohyllan, kommer du att klara dig i alla livets situationer.

Skor för den modemedvetna
Med ett par loafers lack i garderoben kommer du att vara välklädd vart du än går. Loafers passar både till kontoret, men även när du är på väg på finare fest och behöver loafers till kostym. I dessa kostymskor kommer du alltid att känna dig snygg och prydlig. Även ett par loafers mocka lämpar sig bra till vardags och är både användbara och snygga. Dessa skor kan med fördel kombineras med jeans och kavaj, samt till chinos. Skorna är gjorda i skinande patentläder och ger ett lyxigt utseende. Insidan är i bekvämt läder som gör att du gärna har dem på foten även längre stunder. Dessa skor är gjorda i Italien och har en mycket trendig look.

För den moderna mannen
Till vardag och till fest
Elegant och lyxigt utseende
Designer: Boss
Snabb leverans

Lyxiga skor för mannen
När du söker trendiga och välsittande loafers hittar du dem hos oss. Det är enkelt att köpa skor på nätet och vi levererar din order på bara 1-4 vardagar. Dessa svarta skor är designade av Boss och är både trendiga och exklusiva. Boss kännetecknas av sin höga kvalité med fokus på utomordentlig passform och sin klassiska stil. Skorna är mjuka och sköna i användning och kan med fördel användas både till vardags och till fest. Skorna passar till varje man och finns i många storlekar, kommer i UK storlek och rätt skonummer hittar du enkelt i vår storleksguide. Om du inte tidigare har hittat de perfekta skorna kan du nu sluta leta.

Några viktiga råd
När du skaffat dig ett par snygga loafers är det skäl att sköta om dem på rätt sätt. Skorna är gjorda i 100% kalvskinn. Sulan är av skinn och komprimerat träfiber, vilket gör dem mycket hållbara. Skorna kan torkas av med fuktig trasa och vid behov skyddas med impregneringsspray. Materialet åldras värdigt och är väl värt att tas hand om.

Var nöjd med dina loafers
Loafers är skor som man gillar och som man trivs att gå omkring med. Skorna säger verkligen mycket om användaren och med dessa eleganta skor kommer du att känna dig lyxigt snygg. Vi erbjuder fri frakt och snabb leverans.