Sandaler

Inga produkter tillgängliga.

Sandaler

Sandaler ger en avslappnad look
Om du ute efter den avslappnade och trendiga looken är sandaler vad du ska sätta på fötterna när det blir varmt. Ett par sommarsandaler passar både till shorts och byxor och är ett måste i garderoben.

Perfekt sko för varma dagar
Sandaler är bekväma, svala skor som samtidigt är snygga och passar till det mesta. Kombinera till exempel lädersandaler med en ljus byxa och en slapp skjorta i linne. På så sätt skapar du en look som både är avslappnad och välklädd. Sandaler med remmar finns i flera olika färger och material. Välj till exempel tygsandaler och matcha med jeansshortsen och en snygg t-shirt. Även för cityliv är sandalen en gångbar sko. Tillsammans med byxor och en snygg tröja skapar du en outfit som passar för en dag på stan. Oavsett vilken stil du har så finns det snygga herrsandaler som passar. Varför inte investera i flera snygga par? Då är du verkligen kittad för sol och värme.
•Mycket bekväma
•Flera modeller och material
•Snygga till kort- och långbyxor
•Perfekta på sommaren
•Luftiga på fötterna

Välj bland olika material
Det finns sandaler i många olika modeller och färger. Vill du ha något riktigt klassiskt är det snyggt att välja en lädersandal i mörkt skinn. Den passar utmärkt både till lång- och kortbyxan. Dessa skor har ofta också en väl uppbyggd läst som gör dem sköna att gå i under en hel dag. Vill du ha något mer avslappnat så passar en modell i tyg bra. Den kombineras med fördel med jeansshortsen. Om du vill ha en öppen eller stängd tå är en smaksak. Det finns snygga sandaler i alla modeller.

Vårda dina skor
För att dina sandaler ska få en lång livslängd är det viktigt att du sköter dem rätt. Om de blir smutsiga och dammiga går det bra att torka av dem med en mycket lätt fuktad trasa om de är tillverkade i läder. Lädersandalen måste också smörjas ibland. Tänk bara på att inte välja en färgad skokräm till detta eftersom den kan färga av sig på dina fötter. Investera också gärna i flera par så att du kan växla mellan dem.

Sandaler är ett måste till sommaroutfiten
För att skapa en perfekt sommargarderob behöver du minst ett par sandaler. Denna sko är en oumbärlig byggsten för att skapa den avslappnade men samtidigt välklädda looken med. Välj bland många olika modeller och färger och skapa din perfekta sommaroutfit.