Seglarskor

Inga produkter tillgängliga.

Seglarskor

Seglarskor fixar sommarlooken
Letar du efter ett par nya vår- eller sommarskor som passar till många olika stilar och plagg? Då kan ett par klassiska seglarskor vara något för dig.

Seglarskor - en klassiker
Fixa vårens eller sommarens look med ett par snygga och bekväma skor. Seglarskor är klassiska skor som aldrig går ur tiden, och passar dessutom de allra flesta män. Ett par seglarskor herr fungerar lika bra till ett par chinos eller jeans som till shorts under sommarmånaderna. Dessa båtskor kan du antingen skapa en seglarlook med, men de passar lika bra till flera andra stilar och såväl till uppklädda evenemang och firanden som till mer avslappnade dagar vid havet eller kvällens grillfest. Ett par lågskor är ett måste under varma dagar, och dessa härliga läderskor håller hög kvalitet och kan användas i flera år utan att de slits ut för mycket.
•Klassisk modell
•Passar flera tillfällen
•Bekväma och snygga
•Hög kvalitet som håller länge
•Passar de flesta stilar

Matcha seglarskorna till din stil
Klassiska seglarskor är ofta bruna och modellerna är för det mesta snarlika varandra, men du kan få tag på lite olika varianter vad gäller till exempel material och färg på såväl själva skorna som på sulor och skosnören. Kanske föredrar du en mörkblå modell med vit sula eller en variant i mocka? En sak är säker; med ett par seglarskor i klassisk lågskomodell kommer du alltid känna dig stilren och rätt i tiden. Skorna passar bäst under våren och sommaren, men en något tjockare modell funkar också bra under den tidiga hösten.

Ta hand om dina seglarskor
För att dina seglarskor ska hålla i flera säsonger behöver du ta hand om dem. Skötselråden beror främst på i vilket material de är tillverkade, men att använda skohorn och skoblock gör att de behåller formen längre. Du kan med fördel också putsa upp skorna med exempelvis polish eller skokräm emellanåt för att de ska hålla sig rena och fräscha. Variera gärna med andra skor också, så håller de ännu längre.

Seglarskor för den stilrena mannen
Mode kommer och går, men stil består. Med ett par seglarskor behöver du inte oroa dig för att inte känna dig rätt i tiden, då dessa klassiska lågskor alltid fungerar. De passar dessutom lika bra till en uppklädd look som till en avslappnad stil.