Skovård

Inga produkter tillgängliga.

Skovård

Skovård förlänger skornas liv
När du investerat i ett par snygga, nya skor gäller det att ta hand om dem på rätt sätt. Genom att använda rätt skovård och sätta på dig skorna med hjälp av skohorn förlänger du deras livslängd rejält.

Vårda dina skor
En sko kan hålla i många år om den får rätt vård. Genom att investera i några enkla produkter för skovård hålls dina skor fräscha längre. När du inte använder dina skor är det till exempel bra att förvara dem med skoblock inuti. På så sätt håller de formen bra. När väderleken är slaskig är en impregnering din räddning. Den gör att skorna blir vattenavvisande och du slipper bli blöt om fötterna. Dina snygga mockaskor mår bra av en uppfräschning ibland. Använd då en speciell mockaborste för att inte skada dem. Tråkiga skosnören som blivit slitna är aldrig kul, men skaffar du ett par nya kan du förnya din sko på ett kick.
•Förlänger livslängden på skorna
•Stort urval av produkter
•Vårdade skor förstärker helhetsintrycket
•Produkter anpassade efter material
•Lätt att använda

Vad behövs i ditt skovårds-kit?
Att bygga upp ett riktigt bra kit för skovård är inte svårt. Egentligen behöver du bara några få produkter för att kunna sköta de flesta av dina skor. Ett urval av skokräm i olika färger, till exempel svart, brun och ofärgad är bra att ha för att snabbt kunna fräscha upp skorna. En mjuk trasa eller borste behöver du också för att kunna putsa eller ta bort smuts med. För att skorna ska hålla sig fina är det bra att investera i några skoblock. För slaskigare väder behöver du också en bra impregnering avsedd för materialet på dina skor.

Välj rätt produkt för ändamålet
När det är dags att ge skorna lite skovård är det viktigt att välja rätt produkter. Du bör alltså se till att den skokräm du väljer är avsedd för materialet på skon. Detsamma gäller för impregneringar och borstar. Tänk också på att ofärgade skokrämer ger ett naturligare resultat än en brun eller svart som riskerar att förändra färgen på lädret. Det är också viktigt att du tänker på att hålla dina skor rena.

Skovård - en väl värd investering
Att investera i produkter för skovård ger dig många fördelar. Dels är det lätt att hålla skorna snygga längre, dels kan du ge dina skor en snabb uppfräschning när det behövs. Här finns allt du behöver för att ta hand om dina skor på bästa sätt.